Derby logo
Siirry vihreämpiin toimistotiloihin espoon perkkaalle
Derby julkisivu Hiitti talo ja pääsisäänkäynti pimeällä
100% asiakkaistamme suosittelisi derbyn toimistotiloja myös muille yrityksille!

Usein toimitilakohteissa kuulee puhuttavan käyttäjistä tai vuokralaisista. Me Derbyssä näemme heidät Asiakkaina isolla A:lla, joiden haluamme viihtyvän paikassa, jossa he viettävät merkittävän osan elämästään. Paikassa, jossa he voivat keskittyä oman työnsä tekemiseen jättäen kaiken muun meidän hoidettavaksemme.

Vastuullisuus

Leed Platinum -sertifikaatin arvoinen kokonaisuus on saavutettu noudattamalla erittäin tiukkoja ympäristökriteerejä.

Yrityspuisto

Lähellä sijaitsevan raviradan hengessä nimetty, vuonna 2013 valmistunut yrityspuisto koostuu kolmesta toimistorakennuksesta ja parkkitalosta. Espoon Perkkaalla sijaitseva kohde tarjoaa LEED Platinum -tason toimitiloja luonnon helmassa, josta on upeat näkymät ikimetsään, Laajalahden luonnonsuojelualueelle sekä merelle asti. Suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtana on ollut hyvinvoinnin, niin ympäristön kuin ihmistenkin, nostaminen etualalle.

2013 valmistuneet
tilat on palkittu
suomen viihtyisimpinä
ja energiatehokkaimpina

Tiesitkö?

ERA17 -toimintaohjelman ja Green Building Council Finlandin järjestämän “Suomen viihtyisin ja energiatehokkain toimisto 2014” -kilpailun tarkoituksena oli haastaa alan toimijoita tarjoamaan yhä energiatehokkaampia ja samaan aikaan viihtyisämpiä toimitiloja.

Derby Business Parkin Hiitti oli Kokonaiset kiinteistöt -sarjassa energiakulutuksessa omaa luokkaansa. Talo on valmistunut vuonna 2012 ja saanut LEED Platinium -sertifikaatin. Rakennuksen ulkoseinien tiiviyteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja noin 90 prosenttia tarvittavasta lämpö- ja jäähdytysenergiasta tutoetaan maalämpöjärjestelmällä. Huonelämpötilan ohjaus on integroitu ilmanvaihtoon, lämmitykseen ja jäähdytykseen sekä tilan läsnäolotietoon. Lisäksi ilmanvaihdon tarpeenmukaisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Näitä kaikkia ohjataan keskitetysti yhdestä valvomosta, mikä helpottaa kokonaisuuden hallintaa. Keskitetyn järjestelmän avulla on myös helppo tehdä muutoksia olosuhteisiin asiakkaiden toiveiden mukaan.

Palvelut

KAIKKI YRITYSPUISTON PALVELUT ON KEHITETTY ASIAKKAIDEN NÄKÖKULMAA AJATELLEN, SUJUVAMMAN TYÖPÄIVÄN JA VIIHTYISÄMMÄN ARJEN VARMISTAMISEKSI
0
Asiakasta
0
Työntekijää varmistavat palvelutason

Asiakasesittely

kuin viiden tähden hotellissa

”Tämä on vähän niin kuin viiden tähden hotellissa olisi. Valot syttyvät itsekseen ja ovet aukeavat korttia vilauttamalla. Lämpötila on sopiva, eikä töissä pääse kyllästymään, kun voi vaihdella työpistettä”, kuvaa Satu Lahtinen, talotekniikan divisioonan assistentti Siemensillä.

Derby Siemens julkisivu ylös päin kuvattuna

Tarvonsalmenkatu 13-19, 02600 Espoo
0400 317 091, info@derby.fi

Tilaa Derbyn uutiskirje