derbyssä asiakkaina on sekä kotimaisia että kansainvälisiä asiantuntijayrityksiä, jotka arvostavat kohteen sijaintia ja palvelutarjontaa.

Hiitti-talo

Hiitti on Derbyn ensimmäinen talo, jossa sijaitsevat myös aula ja vastaanottotilat sekä ravintola ja kahvila. Talon edessä on vierasparkkipaikkoja sekä sähköauton latauspisteitä.

Spurtti-talo

Spurtti on taloista toinen ja sen 1. kerroksessa sijaitsee neuvottelumaailma sekä ylimmässä kerroksessa asiakkaiden vuokrattavissa olevat VIP-kokous ja saunatilat.

Voltti-talo

Voltti on kokonaan yhden vuokralaisen, Siemensin käytössä oleva kiinteistö Tarvonsalmenkadun kääntöpaikan kohdalla. Talossa on myös oma aulapalvelu.

100% asiakkaista
suosittelisi derbyä
toimipaikaksi myös
muille yrityksille

Asiakkaat

game book yhdistää golfin pelaajat

Golf Game Book

GameBook on täysin suomalainen golfsovellus, joka sisältää uskomattoman skaalan ominaisuuksia ja yhteisöllisyyttä kasvattamaan pelistä saatavaa nautintoa sekä pelin aikana että sen jälkeen. Derbystä löytyi kasvavalle yritykselle sopivan modernit ja edustavat tilat vuonna 2017. Vain vuotta myöhemmin yritys siirtyi Derbyn sisällä isompiin tiloihin toisessa talossa.

Golf Gamebookin viihtyisä aulatila
Avokonttorissa tilaa myös virkistäytymiseen
Office Managementin toimistotilat Derbyssä
Avotilaa Office Managementin toimistossa
Office Managementin neukkari Derbyssä
Neuvottelutiloja Office Managementin toimistossa

office management kasvaa suomessa

Office Management logo

Office Management on ruotsalainen n. 500 hengen toimiston kokonaistoimittaja jonka erityinen paino-alue Suomessa on IT-teknologia. Erityisesti olemme keskittyneet Microsoft Office 365 alustaan, tietotekniikan tukipalveluihin ja älyllä johdettuihin muutosprojekteihin.

Vuoden 2019 alussa Derbyn Hiitti taloon muutti 35:n henkilön Suomen osasto joka vastaa Suomessa n. 350 pienen- ja keskisuuren yritysasiakkaan päivittäisistä IT-tarpeista laitteiden, projektien ja pilvipalveluiden osalta. Office Management kasvaa Suomessa tulevaisuudessa sekä IT-sektorin osalta, että myös toimiston muiden tarpeiden, kuten toimistotarvikkeiden ja tulostusratkaisujen saralla.

Valitsimme Derbyn sen keskeisen sijainnin, loistavien kulkuyhteyksien ja nykyaikaisen turvallisen infrastruktuurin vuoksi. Valintaan vaikutti myös että talossa on jo nykyisiä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, joten helpon vuorovaikutuksen mahdollisuus houkutteli.

Tarvonsalmenkatu 13-19, 02600 Espoo
Aulapalvelu 050 544 5686, aula@derby.fi