Miten Korona vaikuttaa Derbyn arkeen?

Elämme tällä hetkellä hyvin poikkeuksellista aikaa, jolla on vaikutus meidän jokaisen arkeen – niin myös täällä Derbyssä. Haluamme olla asiakkaidemme tukena ja pyrimme tekemään kaiken mahdollisen toimintanne, palveluiden saatavuuden sekä asiakaspalvelun turvaamiseksi näissä haastavissa olosuhteissa.

Riskienhallintaa suoritetaan kiinteistön toimesta seuraamalla erityisellä tarkkuudella kiinteistötekniikan toimintaa ja ilmanvaihdon riittävyyttä sekä tehostamalla siivousta yleisten tilojen kosketuspinnoilla.

Toivomme luonnollisesti myös vuokralaisten tehostavan hallinnassaan olevien tilojen puhtaanapitoa sekä kiinnittävän erityistä huomiota henkilöstön käsihygieniaan ja henkilökohtaiseen vastuuseen omasta toiminnastaan tässä vaikeasti hallittavassa tilanteessa.

Derbyssä on myös muodotettu Korona työryhmä, jossa asiakkaat voivat jakaa informaatiota korona virukseen liittyen sekä informoida mahdollisista korona virus tapauksista asiakasyrityksissä. Ryhmään halukkaat voivat vielä ilmoittautua osoitteseen vesa.pirinen@juhola.com.

Ravintolatoiminta lopetettu toistaiseksi
Derbyn kaikki ravintolapalvelut on suljettu toistaiseksi korona-pandemian vuoksi. Tällä hetkellä Compass Groupilla tutkitaan mahdollisuuksia järjestää vaihtoehtoisia ruoan tilaus- ja toimitusmahdollisuuksia paikallisesti. Tilannetta kannattaa seurata ravintolan verkkosivuilla.

Liikuntapalvelut
Ryhmäliikuntatunnit on vallitsevan tilanteen vuoksi peruttu toistaiseksi. Derbyn kuntosali on vielä toistaiseksi auki. Seuraamme kävijöiden määriä, jotka ovat toistaiseksi olleet hyvin maltillisia sekä toivomme kuntosalin käyttäjien noudattavan seuraavia ohjeita tilojen hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi: Ei kipeänä tai reissun jälkeen treenaamaan, pestään kädet ennen ja jälkeen treenin, pyyhitään käytetyt laitteet, käytä kuntosalilla salihanskoja ja pidä normaalia suurempi hajurako muihin treenaajiin. Seuraa poikkeusjärjestelyiden kehitystä Facebookin treeniryhmässä.

Autopesupalvelu toimii normaalisti
Tilanne ei ole toistaiseksi vaikuttanut Derbyn autopesuun ja -huoltoon ja palvelu jatkuu normaaliin tapaan.

Pyörähuoltotilaisuus peruttu
Tämän vuotinen derbyläisten ilmainen pyörähuoltotapahtuma on peruttu. Toivomme kaikille turvallisia kilometrejä tulevalla pyöräilykaudella ja palaamme tilaisuuden järjestämiseen myöhemmin.

Yrityksenne liiketoiminnan jatkuvuus
Olemme saaneet yhteydenottoja asiakkailta, joiden liiketoimintaan tilanne on vaikuttanut nopeasti. Vuokranantajana haluamme tukea yritystänne parhaamme mukaan. Olettehan yhteydessä toimitilajohtoon antti.jalomaki@juhola.com, mikäli vuokranmaksukykynne heikkenee merkittäväsi. Jokainen tilanne arvioidaan tapauskohtaisesti.

Toivotaan kaikille terveyttä ja pyritään pitämään pää kylmänä, vaikka tilanne on maailmanlaajuisesti vakava.