Tasokkaat kokous- ja saunatilat sijaitsevat Spurtin merinäköalallisessa 8. kattokerroksessa. SRV vuokraa edustustiloja Derbyn vuokralaisyrityksille kokouksiin, seminaareihin ja asiakastilaisuuksiin. Tasokkuuden säilymiseksi edustustiloja ei vuokrata yksityistilaisuuksiin, kuten polttareihin tai urheiluporukoiden illanviettoihin. Kokoustilassa on 18 paikkaa. Saunatilassa on 20 pyyhettä ja peflettiä.

 

VARAUKSET

Tilavaraukset tehtävä viimeistään edellisenä päivänä klo 14 mennessä. Viime hetken varauksissa on hyvä varmistaa vielä suoraan Fazerilta, onnistuuko tarjoilutilaus.

Saunan voi varata arkipäiviksi, ma–pe. Saunavaraus sisältää saunojien määrän pyyhkeitä, korkeintaan 20 kpl. Ylimääräisistä käytetyistä pyyhkeistä laskutamme erikseen.

Avaimen voi noutaa aulasta samana päivänä, ennen klo. 16:00. Muista palauttaa avain viimeistään seuraavana arkipäivänä!

 

 

Tilavaraukset Tilan kautta.

 

TARJOILU

 

Tarjoilut ja astiat käyttäjä tilaa itse Fazer Amicalta Tilavan kautta tai suoraan: derby@fazerfoodco.fi, 040 670 9016. Fazer laskuttaa tarjoilut erikseen. Fazer Amicalla ei ole anniskeluoikeuksia.

 

HINNASTO

 

KOKOUSTILA ILMAN SAUNAA

  • Klo 8-17 välillä 300 €

 

KOKOUSTILA JA SAUNA

  • Klo 8-17 välillä 400 €
  • Klo 17-24 välillä 500 €
  • Klo 8-24 välillä 600 €

 

Hinnat sisältävät pyyhkeet, pefletit ja siivouksen.  Varauksen peruutus viimeistään vuorokautta ennen varattua ajankohtaa, peruuttamatta jääneestä vuokrauksesta veloitetaan 100 €. Hintoihin lisätään alv.

 

VIP-EDUSTUSTILOJEN KÄYTTÖOHJEET JA -EHDOT