Joustavat toimistotilat luonnon helmassa, joissa päivänvalon runsaus, puhdas ilma sekä rauhoittavat merinäkymät tekevät asiakkaidemme työpäivistä paremmat

Derby ilmakuva, jossa näkee Turunväylän, Kehä I:n ja Leppävaaran sijainnin suhteessa kohteeseen.
Luonnon helmassa Turunväylän ja Kehä I:n välissä.

Sijainti

OMASSA RAUHASSA LUONNON KESKELLÄ JA SILTI HELPOSTI SAAVUTETTAVISSA

Nopea saavutettavuus niin Kehä I:ltä kuin Helsingin keskustastakin. Turunväylän uuden liittymän ansiosta kurvaat meille tuossa tuokiossa tulit sitten idästä tai lännestä. Kaikki tarvitsemasi palvelut löydät vain 2 km päässä sijaitsevasta Leppävaarasta.

Derby sijaitsee Espoossa - Euroopan kestävimmässä kaupungissa (tutkimus 2016.)
Derby julkisivu kuvattuna Tarvonsalmenkadun puolelta.
Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu.
Derby ilmakuva Vermon puolelta, jossa näkyy koko yrityspuiston kolme rakennusta ja parkkitalo
Uusi liittymä Helsingin suunnasta helpottaa saapumista.

Etäisyyksiä

Leppävaaran asema 2 km / 5 min
Kehä III 12 km / 11 min
Tapiola 6.5 km / 12 min
Länsiväylä 7 km / 11 min
Kamppi 9 km / 19 min
Lentokenttä 19 km / 19 min

Lähialueen palveluja

Kauppakeskus Sello 2 km / 5 min
Kauppakeskus Kaari 7 km / 9 min
Kuntosalit 2 km säteellä Fit1, Fressi ja Elixia
Tapiola Golf 5 km / 7 min
Vermon ravirata 800 m / 2 min
Akseli Gallen-Kallelan museo 2 km / 4 min

Yrityspuisto

kolme taloa ja parkkihalli

Derby Business Park tarjoaa vuonna 2013 valmistuneita uudenveroisia tiloja kolmessa kiinteistössä, seitsemässä kerroksessa. Lisäksi kohteesta löytyy kaikki yrityspuiston palvelut kuten aulapalvelu, ravintola ja catering, neuvottelumaailma, kunto- ja ryhmäliikuntasali sekä vain asiakkaille vuokrattavat ylimmän kerroksen VIP-edustustilat. Toimistotilat ovat joustavasti muokattavissa asiakkaiden tarpeisiin ja myös varastotilaa on saatavilla kiinteistöjen kellarikerroksista. Edistyksellinen talotekniikka takaa terveelliset ja viihtyisät työskentelyolosuhteet asiakkaille. Suosittussa kohteessa on ollut lähes koko ajan 100% käyttöaste ja viimeisimmän asiakaskyselyn mukaan 100% asiakastyytyväisyysaste.

Derby neuvottelumaailman Rosmariini tila
Neuvottelumaailman monipuoliset tilat nopeisiin kokouksiin tai ikimuistoisiin tilaisuuksiin.
Derby aulapalvelut
Aula ja vastaanotto palvelee asiakkaita sekä heidän vieraitaan.
Derby vapaa tila
Terveelliset työskentelyolosuhteet moderneissa toimistotiloissa.
Derbyn koko yrityspuisto pimeällä Tarvonsalmenkadulta.
Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu. Etualalla parkkitalo
Derbyn ravintolassa asiakkaita lounastamassa.
Derbyn ravintolasta lounasta, catering sekä kahvilapalvelut.

leed platinumin ympäristö-sertifikaatin arvoiset toimistotilat

Derby Leed Platinum 2013 sertifikaatti

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on tunnettu ja laajasti käytössä oleva rakennusten ympäristöluokitus. Sertifioinnissa rakennusprojektia arvioidaan kuudella eri kriteerillä: kestävä maankäyttö, tehokas vedenkäyttö, energian käyttö, materiaalien valinta ja kierrätys, sisäilman olosuhteet sekä innovaatiot suunnitteluprosessissa. Näillä toimenpiteillä tähdätään rakentamisen ja rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Derbyssä ei ole perinteisiä lämmityspattereita, vaan lämmitys ja jäähdytys hoidetaan alakatoissa olevien huomaamattomien säteilypalkkien kautta. Maalämpöä hyödyntävän oman pumppulaitoksen ansiosta Derby on riippumattoman kalliista kaukolämmöstä. Keskusjärjestelmä hyödyntää kaiken hukkalämmön, myös toimistotiloissa ja ravintolan keittiössä syntyvän.

30%

Tehokkaampi ilmanvaihtojärjestelmä

100%

Maksimoitu luonnonvalo

100%

Myrkyttömät ja kestävät materiaalit

50

Mittaria talotekniikkajärjestelmissä

Toimistotilat

vihreämpi sisäympäristö parantaa työhyvinvointia ja tehokkuutta

Vihreämpi sisäympäristö käsitteenä sisältää materiaalivalintojen ja kiinteistön rakenteellisten tekijöiden lisäksi myös asiakkaiden fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin. Monet potentiaaliset sisäilman saastuttajat saavat alkunsa yksinkertaisista suunnitteluvalinnoista – Derbyn materiaalivalinnat on tehty ympäristön ja aieraiden etua ajatellen. Yrityspuiston huonelämpötilan ohjaus on integroitu ilmanvaihtoon, lämmitykseen ja jäähdytykseen sekä tilan läsnäolotietoon.

Muutokset lämpötilassa ovat tärkeitä – tilat, jotka pidetään kokoajan samassa lämpötilassa eivät pysty imitoimaan ihmisten luonnollista lämpötilanvaihtelua, joka saattaa aiheuttaa huonovointisuutta. Myös Derbyn lähes 500 m2 maksaruohokatoilla on oma vaikutuksensa sisätilojen viihtyisyydessä. Viherkatto nimittäin suojaa paitsi kiinteistön rakenteita ja vähentää hulevesien määrää jopa 80%, se myös vaimentaa ääniä ja pitää kiinteistöä viileämpänä kesällä ja parantaa lämmöneristystä talvella.

Valaistus on yksi tärkeimmistä sisäympäristön laatuun vaikuttavista ominaisuuksista. Ero hyvän tai huonon valaistuksen välillä on usein ratkaiseva tekijä tunnelman, yleisen hyvinvoinnin, työstä selviytymisen ja jopa terveyden suhteen. Siksi Derbyssä onkin energiatehokkaan valaistusjärjestelmän lisäksi maksimoitu se kaikkein edullisin, energiaystävällisin ja terveydelle hyödyllisin valonlähde: luonnonvalo. Sen lisäksi, että toimitilojen suurista ikkunoista virtaa valtavasti luonnonvaloa sisään, niistä avautuu myös upeat näkymät ikimetsään, Laajalahden luonnonsuojelualueelle sekä merelle asti.

Kuva vapaasta tilasta
Raikas sisäilma, sopiva lämpötila ja tarkoituksenmukainen valaistus toimistotiloissa parantaa työhyvinvointia.
TÄLLÄ HETKELLÄ DERBYSSÄ ON VAPAANA NELJÄ TOIMISTOTILAA sekä TULOSSA JOUSTAVASTI PIENIÄ toimistohuoneita upouudella pientoimistoalueella

Tarvonsalmenkatu 13-19, 02600 Espoo
Aulapalvelu 050 544 5686, aula@derby.fi